Rundreiser i USA, Kambodsja og Vietnam

Rundreiser i USA, Kambodsja og Vietnam
Nye rundreiser hos Solia - en verden av opplevelser   
En rundreise med Solia er en garanti for store opplevelser! Våre rundreiser er lagt opp med guidede turer og utflukter, og på de fleste rundreisene er det meste av mat og drikke inkludert i prisen. Reisene er håndplukket for norske gjester, og vi lover at du kommer hjem med nye blikk og fantastiske reiseminner! Nå har vi tre helt nye rundreiser på programmet, i USA, Kambodsja og Vietnam.
Western Highlights 
Rundreisen "Western Highlights" går gjennom de fire delstatene California, Arizona, Utah og Nevada i sydvestre USA. Storslagen natur, heftige storbyer og verdensberømte severdigheter står på programmet, fra San Francisco og Los Angeles til Grand Canyon og det historiske "ville vesten". 

Indokinas perle 
Bli med til et land hvor naboen ikke har vært ennå! Kambodsja var lenge et isolert land, men begynner nå sakte å åpnes opp for turisme. Her har tiden praktisk talt stått stille. Innbyggerne er varme og vennlige, selv om de kanskje er litt uvant med alle gjestene som plutselig kommer og hilser på! 

Kontrastenes Vietnam 
Vår rundreise til Vietnam er en av våre aller mest populære turer. Kontrastenes Vietnam tar deg med på en to-ukers rundreise i dette avlange landet, med mulighet for en ekstra ukes opphold. Rundreisen går fra Saigon og Mekongdeltaet i sør til Hoi An via Hue i innlandet. Fra Hoi An går ferden videre til Hanoi og Ha Long Bays skjærgård i nord.