Bestill en pakkereise med både fly og hotell til Las Palmas

Bestill din pakkereise til Las Palmas

Kosmopolittisk storby med småbysjarm og herlig strand, utallige restauranter, ypperlig shopping og et spennende uteliv!

Gran Canarias hovedstad, Las Palmas, byr på et ferieopphold der soling, bading og strandliv kan kombineres med et moderne byliv på en ypperlig måte.  

Spesialtilbud for Las Palmas

 

Den flere kilometer lange Las Canterasstranden midt i byen er Las Palmas´ eget Copacabana og langs den elegante strandpromenaden ligger hoteller, restauranter og uteserveringssteder på rekke og rad. Den flotte sandstranden

ligger beskyttet for vind av La Barra, vulkanrevet utenfor kysten. Atmosfæren langs Las Canteras er spennende og internasjonal, samtidig som de lokale og kanariske innslagene er herlig synlige. 

 

Spesialtilbud for Las Palmas

Las Palmas har 400.000 innbyggere og her er restaurant-, shopping- og utelivstilbudet nærmest ubegrenset, variasjonen er stor og her finnes noe for enhver smak. Avstandene er relativt små, så her ligger det meste innen behagelig rekkevidde - fra shoppingstrekningen i Trianaområdet til den gamle bydelen, Vequeta, Santa Ana-katedralen og det moderne museet. 

 

Vær oppmerksom på at oppholdet i Las Palmas først og fremst skjer i egen regi med begrenset involvering fra Solia. Du kan bestille transport tur/retur flyplassen med taxi i forbindelse med bestilling av reisen. Busstransport tilbys ikke 

Bestill en pakkereise med både fly og hotell - billigere enn å booke hver for seg.