Populære destinasjoner i Middelhavet

 

Rhodos

Denne flotte og populære øya er den fjerde største av rundt 1400 greske øyer. Rhodos ligger i den delen av Middelhavet som kalles Egeerhavet, den tilhører øygruppen Dodekanesene og er Hellas’ fjerde største øy. 

Det mest allsidige resmål i Hellas Rhodos kalles rosenes by og har flere soldager enn noe annet sted i Europa. Med en miks av gammel kultur og moderne fasiliteter fremstår øya som et fantastisk og sjarmerende reisemål.

Bestill reisen til Rhodes nu! 

Rhodos er muligens det mest komplette reisemålet i Hellas, med et behagelig klima, populære strender, spennende severdigheter, små og sjarmerende landsbyer og utallige trivelige restauranter og tavernaer.

I tillegg møter du et uteliv som har noe for alle. En god idé er å leie bil og ta en dagsutflukt til sørlige Rhodos, der Lardos og Pefkos byr på flere herlige badebukter og en genuin og rolig atmosfære. 

Den sørlige delen av øya kan også friste med den hyggelige og karakteristiske greske byen Lindos, som byr på flotte muligheter for shopping og for besøk på sjarmerende restauranter. 

Solia har valgt ut de populære og kjente feriestedene Rhodos by, Ixia og Kalithea, og vi tilbyr overnatting på hotell som vil dekke ulike typer behov og
prisklasser. Vi garanterer at du finner noe som passer for akkurat deg!

 

Bestill reisen til Rhodes nu!