Azorene spesial - Madeiras ukjente søsterøyer

 Opplev Madeiras ukjente søsterøyer

 

Azorene opplevelsespakke

 

Tre fine utflukter som gir deg en smakebit av Azorenes natur, Ponta Delgada by og i tillegg noen lokale spesialiteter i matveien.

Fra kr 3195,- pr person

Les mer og bestill her »

Azorene er øygruppen som omfatter 9 magisk vakre vulkanøyer - som frem til portugiserne kom i 1427 var ubebodde. Som Europas utpost midt i Atlanterhavet mellom Lisboa og USA, er Azorene en fargerik øygruppe med spennende landskap og folk preget av tradisjoner og det å leve i harmoni med naturen. Med sin botaniske frodighet, ligger øyene som vakre hageflekker omkranset av golfstrømtemperert hav - vann som må deles med gigantiske hvaler og delfiner i grasiøs "dans". Azorene er de herlige ferieminnenes øygruppe. 

Noen har sagt: "Å besøke Azorene føles som å gjenoppdage deler av det opprinnelige paradiset, der menneskene og naturen sammen skapte den evige skjønnheten". Azorene er fremdeles et uoppdaget reisemål som har bevart sin genuine atmosfære. Hotell og infrastruktur har meget god standard, men er bare tilgjengelig for et lite antall besøkende på samme tid. Det totale antall hotellsenger på den største øya, São Miguel, tilsvarer bare ett eneste stort turisthotell på f.eks. Gran Canaria. 

Ferie på Azorene er en annerledes opplevelse, en nytelsesfylt erfaring og en verdsettelse av livskunst. På Azorene vil ditt opphold fylles med spennende opplevelser, storslåtte natur-scener, jungelsafari, fotturer eller golf.