Ferie i Madeira Funchal - Hoteller Porto Santa Maria eller Quinta da Bela Vista

Hotel Porto Santa Maria

 Flott leilighetshotell ved sjøen i Funchals gamleby!


Lanseringstilbud: 1 uke 13. desember kr 5195,- pr person i dobbeltrom med havutsikt, 2 i følge. Bestill innen 15. oktober. Begrenset antall plasser.


Hotel Porto Santa Maria er et meget fint leilighetshotell med super beliggenhet ved sjøen i det historiske sentrum av Funchal. Rett ved siden av hotellet ligger fortet Forte de São Tiago, bygget under den spanske okkupasjonen på begynnelsen av 1600-tallet. 

Fra hotellet har du flott utsikt over sjøen, og det er direkte utgang til stranden. Omtrent 100 meter fra hotellet ligger det en liten rullestensstrand hvor du kan ta et forfriskende bad i Atlanterhavet. 

Hotel Quinta da Bela Vista 

 

Herskapelig og særdeles elegant luksushotell i åsen ovenfor Funchal sentrum. 

Velkommen til Quinta da Bela Vista, sannsynligvis vårt aller, aller beste hotell! Dette unike hotellet, bygget i hagen til et herskapshus fra 1844, har mottatt en rekke priser og utmerkelser (se nederst). 

Rommene på Quinta da Bela Vista er innredet i klassisk, elegant stil, med to enkeltsenger eller dobbeltseng. Mulighet for å oppgradere til balkong, havutsikt og halvpensjon. Rommene ligger i relativt nye bygg, bygget i samme stil som herskapshuset fra 1844. Her hersker fred og ro og en meget avslappet atmosfære. Særdeles lekre juinorsuiter i andre etasje i det opprinnelige herskapshuset, alle innredet med originale møbler. For den helt store anledning har hotellet en unik penthousesuite.